HEEL HET JAAR OPEN                                                                        LUCHT-NITROX-TRIMIX-ZUURSTOF                                                                       WELKOM TECHNISCHE DUIKERS                                                                       DUIKEN MET GIDS                                                                       ONTDEKKINGSDUIKEN
Wij beschikken over meer dan 20 sets volledige duikuitrusting en meer dan 60 duikflessen / volume 15 liter van dewelke 35 ook geschikt zijn voor Nitrox/Trimix vulling.
Alle flessen zijn 200 bar en hebben een dubbele aansluiting DIN/INT, naargelang uw behoefte.
De ademautomaten zijn voorzien van tweede trap en manometer.
De pakken zijn ofwel uit één stuk ofwel twee en zijn 5 mm dik + duiklaarzen.
De compressorkamer is voorzien van 4 compressoren, luchtbank en met een systeem voor het vullen met lucht, zuurstof, Nitrox en Trimix mengelingen met een maximumcapaciteit van ongeveer 25 flessen per uur.
Privéflessen voor Nitrox moeten schoongemaakt worden en klaargemaakt voor zuurstof.
Onze gasten hebben 10 douches ter beschikking om hun apparatuur te reinigen en te douchen. Er zijn ook ruimtes voorzien om apparatuur te drogen en te stockeren, een terras voor de voorbereidingen, dagverblijf en om uit te rusten en een automaat met warme drank.
Een decompressiekamer is aanwezig op 9 km.us