HEEL HET JAAR OPEN                                                                        LUCHT-NITROX-TRIMIX-ZUURSTOF                                                                       WELKOM TECHNISCHE DUIKERS                                                                       DUIKEN MET GIDS                                                                       ONTDEKKINGSDUIKEN
Wij zijn gestart in het jaar 1998. U kan ons vinden in Banjole op de Camping Indije, een klein dorpje bij Pula, omringd door een prachtig dennenbos, vlakbij de zee met zicht op eilandjes en de zonsopgang.
Wanneer u het Diving Center bezoekt zal u onze vriendelijke medewerkers ontmoeten, wiens doel het is om uw vakantie plezierig en aangenaam te maken.
Behalve de mogelijkheid tot duiken bidet het Diving Center haar gasten parking, koud en warm water, lokalen om uw materiaal te drogen en te stockeren en een gezellig terras waar u van de zon en de zee kan genieten.
Vlakbij het Diving Center is een restaurant dat geopend is van april tot september, waar u van typische gerechten uit Istrië en een drankje kan genieten. Gasten die niet wensen te duiken kunnen pingpongen, biljarten, een bootje, kajak of pedalo huren of een fiets, of gewoon een mooie wandeling langs de zee maken. In het dorpje Banjole zijn de restaurants ook geopend in de hersft- en winterperiode. Wij staan klaar om u elke dag van het jaar te verwelkomen
HOE ONS TE BEREIKEN
BELANGRIJK: er is een nieuwe snelle weg geopend,
blijf op de snelweg en volg de borden
Premantura – Banjole – Camping Indije